Medtem, ko iz priljubljenih sob pobega Enigmarium na Trdinovi 4 v Ljubljani bežijo nasmejani zmagovalci, v skupnem prostoru v escape centru redno prirejamo tudi igriva druženja z imenom Winesperience® ART.

Winesperience® ART je Enigmariumov sproščujoč in zabaven program, kjer pod vodstvom slikarjev, v družbi prijateljev in kozarčka izbornega vina, ustvarite svojo slikarsko mojstrovino, ki jo ponosno odnesete domov.

V sredo, 24. maja se je v skupnih prostorih Enigmariuma ponovno odvilo redno druženje, slikanje in pokušanje vina. Tokrat je naš Luka k barvitemu pomladnemu motivu, ki ga je naslikala naša Inja, priporočil penino Quercus sec (Klet Brda) – eleganten aperitiv svežega okusa, svetlo rumene barve z zelenimi odsevi. Navdušila nas je široka aroma – od cedre do zelenega jabolka – ter živahnost mehurčkov ohlajene penine, ki je naravnost osvežujoča.

Motiv, ki smo ga slikali korak za korakom, s pomočjo naših slikark, Inje in Natalije, je bil najbolj kompleksen, kar smo jih doslej slikali, rezultat pa je bil presenetljiv – saj smo na koncu drug drugemu predstavili najbolj raznolike in barvite mojstrovine (kar pokukajte v naši galeriji).

Ponovno se je potrdilo tudi, da v igrivem slikanju in druženju uživa in domov ponosno odnese svojo mojstrovino vsak, tudi če je doslej mislil, da za slikanje nima talenta.

Ne prezrite: Naslednji odprti dogodek bo 14. junija 2023 ob 19.00 uri.

Ker je število mest omejeno, priporočamo čimprejšnjo prijavo na info@winesperience.si