Na odprtih dogodkih Winesperience Art do konca leta smo pripravili naslednje motive:

18.10.2023

Konec oktobra že zelo diši po noči čarovnic oziroma “Halloween” večeru. Anka je naslikala sliko prav v duhu teh praznikov. Skrivnostnost, mističnost in zabava pa je tudi povsem v Enigmariumovem slogu. Ste si že rezervirali mesto?

12.11.2023

Dvanajstega novembra nas čaka zelo radoživo slikanje in druženje, saj je bon za udeležbo na delavnici Winesperience Art odlično darilo in presenečenje za rojstni dan. In ker tokrat vemo, da se bo tudi praznovalo, smo izbrali motiv rož. Motiv še slikamo, a bo v takem slogu.

29.11.2023

Ta dan bo prav poseben – poleg slikanja risa bomo izvedeli nekaj več o projeku »Life Lynx«  – reševanje risa v Dinaridih in jugovzhodnih Alpah pred izumrtjem  Na dogodek smo povabili člane projektne skupine iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki nam bodo o risih povedali več.   

17.12.2023

Praznični december  in praznični sneženi mož. Tudi to sliko bomo še naslikali, a v ozadju lahko prepoznate motiv, ton in slog, kamor bomo odpeljali to delavnico.  Prijavite se čimprej.

Se že rezervirali termin?

NEkatere slike zgoraj so še v pripravi, zato smo objavili le smer, ton in slog, ki mu bomo sledili.  Vsakič najmanj teden dni pred terminom naslikamo svojo sliko, ob kateri tudi dodobra preučimo, kako vas do končne slike, ki jo boste ponosno odnesli domov,  vodimo po korakih.

Gotove slike bomo seveda sproti objavjali tukaj in bodo nadomestile začasne, ki so zgolj za občutek.

Ker je število terminov omejeno, pa sporočamo, da so rezervacije obvezne. Rezervirate lahko ali preko maila info@winesperience.si ali preko rezervacijskega obrazca na spletni strani.