Na sredinem  (14.6.) Winesperience dogodku smo naslikali slona – pravzaprav, celo čredo slonov!
Danes na svetu živijo samo še tri vrste iz rodu trobčarjev, zato smo se odločili, da bomo naslikali serijo slik v čast tej čudoviti živali (in morda kdaj ob občudovanju slike pomislili na to, da je pomembno, da ohranjamo naravo čimbolj neokrnjeno, da bodo lahko prevživeli.)  Vsekakor – naj živi slon!

Inja nas je tokrat poučila v vpeljala v tehniko plastenja barv, kot zanimivost pa lahko povemo, da smo imeli tokrat res pisano mednarodno zasedbo (delavnica je potekala dvojezično), slikovito pa je bilo tudi po starosti: pokazalo pa se je, da v slikanju lahko uživajo tako najmlajši kot najstarejši udeleženci. Le da so najmlajši namesto vina okušali grozdni sok iz sveže stisnjenega briškega grozdja.

In v katerem okusu smo uživali odrasli? K slonu smo izbrali nekaj specialnega  – sveža, žgečkljivo sadna peneča rebula SPECIAL EDITION (Klet Brda), limonasto rumene barve z neskončnimi verigami mehurčkov z najprej zadržano, nato pa žgečkljivo sadno aromo (zeleno jabolko in citrusi).

Več pa na slikah v galeriji spodaj >>

PS: Ne pozabite se prijaviti na naslednji dogodek – pišite nam na info@winesperience.si. Slikali bomo v ritmu španskega flamenka, več pa ne izdamo 🙂

  • sreda 05.07.2023 ob 19.00 uri
  • sreda 23.08.2023 ob 19.00 uri
  • nedelja 10.09.2023 ob 19.00 uri