V nedeljo, 7. aprila smo se v Enigmariumu družili in pod vodstvom Anke naslikali Maryln Monroe v najbolj različnih, povsem individualnih različicah doslej

Naša akademska slikarka Anka nas je potezo za potezo s čopičem vodila pri slikanju portreta (in ujeti osebnost Marlyn ni bilo najlažje), tokrat je bilo naše delo zelo natančno. Še dobro, da bela barva vse popravi. Še dobro, da Anka pride naokrog in  svetuje.  In še dobro, da smo srkali izvrstno penino iz Kleti Brda: Penina Ice Edition – lahka, sveža, bogata, iskriva in mehurčkasta, pravi navdih za še bolj drzne poteze s čopičem.

Pogovarjali smo setudi  o pop art slogu, ki se poigrava z vsakdanjimi predmeti in jih spreminja v umetniška dela, ter na ta način kritizira sodobno potrošniško družbo, kar nam je dalo še več navdiha, da smo tokrat resnično izrazili svojo kreativnost in svojo individualnost in dobili najbolj raznolike slike doslej.  Od zelo različnih slogov, do povsem individualnih barvnih odtenkov, in naravnost presenetljivih barv ozadja.
Najbolje, da pobrskate po naši galeriji in si jih ogledate.

Prijavite se tule >>

Ne pozabite se prijaviti na naslednji dogodek

v sredo, 8. maja ob 19.oo uri v Enigmariumu na Trdinovi 4

(še namig, kaj bomo slikali: vroče bo. Slika tule.)

Prijavite se tule >>