Včeraj smo se zbrali na Trdinovi 4 v Enigmariumu, kjer smo na dogodku Winesperience slikali hrte in srkali popolno, perfektno ohlajeno penino Rose iz Kleti Brda.

Slikarski dogodki v Enigmariumu so posebni, saj se družimo, slikamo pod vodstvom izkušene slikarke in ob tem uživamo v odličnem vinu.poleg tega pa radi naslovimo katero od aktualnih tem, kar naša slikarska druženja razlikuje od drugih in prinaša dodano vrednost.

Tokrat smo gostili člane društva Hrtji svet, ki se ukvarjajo s problematiko izkoriščanja galgov, greyhoundov in lurcherjev za lovske namene ali športne stave. Ko ti čudoviti psi odslužijo svojemu namenu, niso dovolj hitri ali dovolj dobri lovci, jih lastniki zavržejo. Društvo pomaga osveščati javnost o tej tematiki ter poiskati nove domove zanje, posvojiteljem pa nudijo tudi vso podporo tudi po posvojitvi.  (Zdaj veste, kam po več informacij, če se odločite odpreti srce novemu pasjemu prijatelju).

Na dogodku smo imeli priložnost spoznati člane društva (hvala vsem za obisk, super vas je bilo spoznati), poklepetati v živo, ter dodobra prečohati tri prečudovite hrte, ki so bili prave zvezde večera in so nas navdušili s svojo lepoto in mogočnostjo in očarali z nežnostjo in prijaznostjo.

A to še ni vse! Na tej delavnici je vsak udeleženec narisal svojo unikatno mojstroVINO (kakšna ljubka besedana igra se nam je zapisala!), in še nikoli nismo imeli tako raznolikih slik kot tokrat. Pokukajte v galerijo in se prijavite na naslednjo delavnico, ki bo 3. julija ob 19.00 uri (mail: info@winesperience.si). Slikali bomo poletno osvežujoč motiv in klepetali o prostem času. Vas zanima?  (Klik klik tule).