Na dogodku v nedeljo bomo – ob slikanju Marilyn –  izvedeli nekaj več o POP ART slogu umetniškega ustvarjanja.  POP ART  zbližuje umetnost z vsakdanjim življenjem, opira se na estetiko množične kulture, na način kot na primer vzeti znano sliko (objekt) iz njenega konteksta, poseči vanjo in jo preoblikovati v  novo delo, polno humorja.

Kar zadeva vrsto vina, bomo izbrali nekaj lahkega in osvežilnega, kot je na primer belo vino, rose ali celo peneče vino –  čaka vas zabavno, lahko pitno vino, ki se bo lepo ujemalo s sproščenim vzdušjem slikanja.

Dobro je vedeti, da akrilne barve ne gredo prav rade z oblačil, zato se oblecite tako, da lahko zavihate rokave – predpasnike pa priskrbimo pri nas. Naj vas ne skrbi, če ste pri nas prvič – naši slikarki Anka in Natalija vodita korak za korakom, priskočita na pomoč, vse se da popraviti in prav vsak oddide domov z nasmeškom in s svojo akrilno mojstrovino pod roko.

Se vidimo v nedeljo, 7. aprila ob 19.00 v prostorih Enigmarium na Trdinovi ulici 4!
Ne pozabite se prijaviti na info@winesperience.si 🙂

PS: Prilagamo še sliko s prejšnje delavnice, kjer smo naslikale kolo. Na žalost se kar nekaj udeležecev zaradi nesrečnih naključij dogodka ni moglo udeležiti-