Raziskujemo umetnost, spoznavamo hrte in uživamo v vinu! 🍷🎨

Na naših delavnicah slikanja Winesperience Art vedno združimo uživanje v vrhunskem vinu z raziskovanjem aktualnih tematik.
Tokrat bo v središču naše ustvarjanje hrta, pridružili pa sem bodo tudi člani Društva Hrtji svet. Izvedeli boste vse (in še več) o teh čudovitih družabnikih, zakaj so hrti tudi v sodobni družbi še vedno v težavah, ter možnostih za posvojitev.

Naša slikarka Anka vas bo korak za korakom vodila do vaše slikarske mojstrovine, ki jo boste lahko obarvali po svoje in svojega hrtka ponosno odnesli domov!

Ne zamudite te edinstvene priložnosti!  Število mest je omejeno, zato se prijavite čim prej!

📧 Prijave: info@winesperience.si

 

Vas zanima več?

Na zabavni delavnici Winesperience Art okušamo izborno vino in slikamo pod vodstvom slikarjev. To je delavnica, kjer se družimo, degustiramo vino in korak za korakom sledimo napotkom slikark, in kjer prav vsak odide domov s svojo akrilno mojstroVINO, tudi če je bil doslej prepričan(-a), da mu(ji) slikanje ne gre od rok.

Kot običajno, se ob slikanju in srkanju vina radi dotaknemo tudi aktualnih tematik, zato bomo v sredo 05. junija ob 19.30 slikali hrta.

Model za motiv, podobo krhkosti in moči, ki odraža lepoto in ranljivost teh čudovitih živali smo poiskali pri posvojeni galgici Pippi, ki so jo v Španiji našli zavrženo v jami, kasneje pa je našla svoj dom v Sloveniji.

Da bi o problematiki španskih in irskih hrtov zvedeli nekaj več in spoznali možnosti posvojitve smo na tokratno delavnico povabili člane društva za pomoč hrtom v stiski – Hrtji svet, s katerimi bomo med slikanjem lahko tudi poklepetali.

Presenečeni boste, kakšno umetnino boste ustvarili in kako hitro bo minil čas!

Smo že omenilil, da vsak lahko svojega hrta pobarva po svoje, prav tako ste lahko kreativni pri ozadju – le priti je treba 🙂

Prijavite se čimprej, število slikarskih mest je omejeno. Prijave sprejemamo na info@winesperience.si ali preko spletne strani https://winesperience.si.

Vstopnice: 35€ na udeleženca/-ko; dogodek traja 3 ure in vključuje ves slikarski material, vinsko degustacijo (lahko tudi brezalkoholne napitke) in slane prigrizke.