Najbolj radovedni lahko v nadaljevanju odkrijete, kaj bomo slikali na dogodku Winesperience® Art v sredo, 23.8. ob 19.00

Tokrat bo Winesperience Art, kot običajno v prostorih Enigmarium Escape Room na Trdinovi 4 v Ljubljani, obarvan v morskem in lahkotnem poletnem slogu. ki ga bodo spremljali osvežilni mehurčki. Naj namignemo, da bomo poleg ustvarjanja čudovite slike izvedeli še celo vrsto zanimivosti o delfinih.
Res najbolj radovedni si sliko lahko ogledate – drugi, ki se boste pustili presenetiti, pa nikar ne kliknite 🙂 – na linku tukaj >> .

Kot običajno, bomo pod vodstvom akademske slikarke Inje (korak za korakom), v družbi prijateljev in ob srkanju penine ustvarjali z akrilnimi barvami. Kljub zaščitnemu predpasniku priporočamo, da ne oblečete ravno najbolj dragocenih oblačil, saj so akrilne barve precej trdovratne.

Vabljeni pa seveda tudi tisti, ki že od osnovne šole niste držali čopiča v rokah 🙂 Dogodek je zamišljen kot zabavno druženje in spoznavanje novih prijateljev in prijateljic.

📅Kdaj: sreda, 23. avgust 2023, ob 19. uri na Trdinovi 4 (prosimo, bodite točni).
💶Cena: 35 € na udeleženca.
📧Rezervacija: potrebna je predhodna rezervacija na info@winesperience.si (svetujemo, da termin rezervirate čimprej, saj so na voljo še zadnja prosta mesta).

⏳Trajanje: Dogodek predvidoma traja do 3 ure.

Se vidimo!